Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saibamans FC. (772022) - Fegosilu FC (1419446) » 662550816: T63/R2

Copa 662550816 Información oficial sobre el partido 662550816 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Rips Warriors Alineación oficial del equipo 'Rips Warriors' en el partido 5 - 7 Beckenstuta F.C. Alineación oficial del equipo 'Beckenstuta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rips Warriors Alineación oficial del equipo 'Rips Warriors' en el partido 2 - 0 Beckenstuta F.C. Alineación oficial del equipo 'Beckenstuta F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rips Warriors

Goles Goles

  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Pier Giovanni Roccato de Warriors va demostrar les seves habilitats al minut 67 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 2.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Teofil Trykowski va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 103 Minuto 113 (Gol por la derecha): Passava el minut 113 del matx, quan l'atent Teofil Trykowski va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 3 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 113 Minuto 117 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Warriors una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Zbigniew Fundakowski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 4 - 4. Tot això passava al minut 117.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Zbigniew Fundakowski va estar a punt de marcar al minut 28 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Teofil Trykowski no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Zbigniew Fundakowski va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 38 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Warriors va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 39 que Márcio Marques no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En István Veres va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 74, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Teofil Trykowski de Warriors va intentar batre la porteria rival al minut 102 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nigel Johnstone.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Warriors Mendaur Zabala, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Márcio Marques. El marcador continuava 4 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Teofil Trykowski de Warriors va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Roberto Granato de Warriors va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Warriors, Valentin Richiger, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.

Beckenstuta F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En César Belert donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Abdelouahid Othmani, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 118 Minuto 99 (Gol evento especial córner peinado): Jaakko-Ilkka Rinta-Möykky va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Beckenstuta, Hossein Azghadi, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Al minut 109, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Abdelouahid Othmani va augmentar l'avantatge de Beckenstuta a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexey Marushko de Beckenstuta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Beckenstuta, Jaakko-Ilkka Rinta-Möykky, col·locà la pilota just a les mans d'en Mendaur Zabala. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Krzysztof Kramarz de Beckenstuta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mendaur Zabala en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Nils-Olof Rammar anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Beckenstuta.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Beckenstuta Márcio Marques no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Mendaur Zabala es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 7.