Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Glorioso Real Jaén (777964) - FC_Cartagena (120606) » 662550450: T63/R2

Copa 662550450 Información oficial sobre el partido 662550450 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido 5 - 2 FC_Cartagena Alineación oficial del equipo 'FC_Cartagena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido 2 - 3 FC_Cartagena Alineación oficial del equipo 'FC_Cartagena' en el partido
Tiene bastante suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,3 % 65,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Glorioso Real Jaén

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): En Pol Prohens va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marcus Parker la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Cyril Tanguy va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Glorioso, Lance Toorman, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, Pol Prohens gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Anıl Yalkız va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): En Sébastien Bruand es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 108 (Ocasión por la derecha): Al minut 108, Ilmārs Krūmiņš arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Marcus Parker de Glorioso, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anıl Yalkız en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Glorioso Sébastien Bruand no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Anıl Yalkız es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Glorioso, Adexe Huertas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

FC_Cartagena

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Blade Andrews va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 161 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 en Constantin Sythen va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Efese van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 43, però el xut de Leone Abaterusso des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Efese va estar a punt d'empatar al 44 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Blade Andrews que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 65 (Ocasión de falta): En Adriano Mazzamurro va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ricardo Enrique Ríos va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Niclas Udbø va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 100, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Heimo Eichberger va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 105 (Ocasión por la izquierda): Hilpert Erhard, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 105 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 106, quan en Giorgio Steri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Blade Andrews xutant per a Efese va fer anar la pilota just on la volia, però Heimo Eichberger, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Hilpert Erhard va xutar fora per a Efese, el marcador es va quedar igual: 4 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Efese 于 (Yu) 英安 (Yingan) va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.