Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ibiza F.C (1460113) - Los Pumas F.C (990414) » 662545259: T63/R2

Copa 662545259 Información oficial sobre el partido 662545259 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido 6 - 3 RASTAMAN CF Alineación oficial del equipo 'RASTAMAN CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido 0 - 1 RASTAMAN CF Alineación oficial del equipo 'RASTAMAN CF' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ibiza F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 9 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Ibiza va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Samuel Las Heras Sáenz, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 116 Minuto 14 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 14 minuts quan Bartolomé Huichalaf va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Raúl Otaño, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Raúl Otaño la va rematar Facundo Fondevila amb una magnífica volea que va fer pujar per a Ibiza el 3 - 0.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Benjámin Lőre es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Bartolomé Huichalaf arribés a peus de Ramon Dassen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Ibiza el 5 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Ibiza va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Luis Javier Pinedo Salazar, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 3 pujava al marcador.

RASTAMAN CF

Goles Goles

  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 35, el jugador visitant Ángel Isasti va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 57 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, RASTAMAN seguien lluitant fins al final. Al minut 57, fruit d'aquests esforços, Antonio Ilurdoz va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Un mica després, Cosme Mazo Santolalla de RASTAMAN va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Óscar Moncada quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 68, quan un error defensiu va deixar Antonio Ilurdoz completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Piran Amir Ebrahimi de RASTAMAN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.