Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

zotz (1589981) - San Bernabe Team (1599927) » 662545014: T63/R2

Copa 662545014 Información oficial sobre el partido 662545014 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Estel Roig de Ca n'Aurell Alineación oficial del equipo 'Estel Roig de Ca n'Aurell' en el partido 3 - 4 Romario's Team Alineación oficial del equipo 'Romario's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Estel Roig de Ca n'Aurell Alineación oficial del equipo 'Estel Roig de Ca n'Aurell' en el partido 2 - 0 Romario's Team Alineación oficial del equipo 'Romario's Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estel Roig de Ca n'Aurell

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip E.R.C.A. va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Endika Loizu va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Pàmies.
  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dídac Galià de E.R.C.A. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Àlex Massó de E.R.C.A. va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Joan Josep Frigola de E.R.C.A., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Galt Munlik en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de E.R.C.A. Miquel Massachs va intentar enganyar Galt Munlik amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de E.R.C.A., Jordi Pàmies, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Octavi Dasi, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Galt Munlik va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de E.R.C.A. i 3 - 4 al marcador.

Romario's Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Jami Luoto de Romarios va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Romarios sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gennaro Contini, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Romarios va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Marc Viader va desviar el xut final de Aloïs Thébault després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Agustín Zárate va clavar el 1 - 2 per a Romarios amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Romarios Galt Munlik no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marc Viader es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Isaac Babieca de Romarios anava molt fort i col·locat però Marc Viader no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Jami Luoto va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.