Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

A.D. Rayo Vallekano (772328) - Barakas FC (121764) » 662544672: T63/R2

Copa 662544672 Información oficial sobre el partido 662544672 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 1 - 3 A.C.Fenoy Alineación oficial del equipo 'A.C.Fenoy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.D. Rayo Vallekano Alineación oficial del equipo 'A.D. Rayo Vallekano' en el partido 0 - 2 A.C.Fenoy Alineación oficial del equipo 'A.C.Fenoy' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.D. Rayo Vallekano

Goles Goles

  • 140 Minuto 49 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Vallekano el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Albert Romanskiy va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

A.C.Fenoy

Goles Goles

  • 185 Minuto 57 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 57 minuts, el tirador de faltes del A.C.Fenoy va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Santos-Suárez, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 72 minuts, Nicu Târnovean va superar per velocitat Felipe Trillo per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a A.C.Fenoy augmentar el seu avantatge en el marcador, després que David Turushev es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bence Busa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Olivier Audemard va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): David Turushev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Armin Zollern, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, José Santos-Suárez quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Gerard Juanico va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Armin Zollern va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de David Turushev després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Armin Zollern va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Iñaki Eleizalde de A.C.Fenoy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.