Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Clenchazos (307803) - Lionel Messi (801682) » 662544233: T63/R2

Copa 662544233 Información oficial sobre el partido 662544233 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Los Clenchazos Alineación oficial del equipo 'Los Clenchazos' en el partido 3 - 4 Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Clenchazos Alineación oficial del equipo 'Los Clenchazos' en el partido 0 - 2 Lionel Messi Alineación oficial del equipo 'Lionel Messi' en el partido
Tiene bastante suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Clenchazos

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Clenchazos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 39 René Pokora va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els jugadors del Clenchazos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 44, deixant Claudino da Cunha en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): En Arkadiusz Świątek-Brzeziński va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pier Cesare Schifano la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Clenchazos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kakha Tsetskhladze va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Óscar Fonseca.
  • 240 Minuto 34 (Ocasión de contra de falta): Clenchazos va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Kakha Tsetskhladze va anar a parar a les mans del porter.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Clenchazos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Einar Beiß, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Lionel Messi

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Aramsu Yahia va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb 44 minuts jugats, Aramsu Yahia de Messi va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Passats 59 minuts de partit, Messi es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Emilio Gándara es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): Alejandro Martínez Delgado va aconseguir el 3 - 4 per als visitants al minut 75 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Emilio Gándara va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.