Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cardiacos F.C. (47905) - F.C. Oscuridad (1582717) » 662543941: T63/R2

Copa 662543941 Información oficial sobre el partido 662543941 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Cardiacos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardiacos F.C.' en el partido 0 - 7 F.C. Oscuridad Alineación oficial del equipo 'F.C. Oscuridad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cardiacos F.C. Alineación oficial del equipo 'Cardiacos F.C.' en el partido 0 - 2 F.C. Oscuridad Alineación oficial del equipo 'F.C. Oscuridad' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cardiacos F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adolfo García-Arista de Cardiacos es va guanyar la targeta groga merescudament.

F.C. Oscuridad

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Oscuridad va ser finalitzada des de l'esquerra per Kamel Raziq al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Joaquín Penadés, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, Oscuridad va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Joaquín Penadés, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Giuseppe Francescon estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Sławomir Cygal va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 4 al minut 47.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del Oscuridad va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joaquín Penadés, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a Oscuridad l'avantatge per 0 - 6. Kamel Raziq en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, Oscuridad va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joaquín Penadés.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 22 (Ocasión de falta): El Oscuridad va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 22 amb un llançament de falta perillós. En Stefano Manea però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Manuel Blanco Ramos va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Cardiacos. La jugada d'estratègia del Oscuridad per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Joaquín Penadés va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Václav Vejsada de Oscuridad amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.