Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

All For the Glory.FC (1602176) - Conjunto Vacío (486120) » 662543837: T63/R2

Copa 662543837 Información oficial sobre el partido 662543837 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido 1 - 9 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
All For the Glory.FC Alineación oficial del equipo 'All For the Glory.FC' en el partido 0 - 5 Conjunto Vacío Alineación oficial del equipo 'Conjunto Vacío' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

All For the Glory.FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Damiano Simonetti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 9 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Conjunto Vacío

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 7, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què José Torres Ternero es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Pablo Briz va aprofitar un error defensiu al minut 20, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a La Roja.
  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Cairada va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de La Roja, José Miguel Riva, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, un xut de Joaquín Marcos des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guillermo Carmona de La Roja l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 26 de partit.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Óscar Hervoso de La Roja va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 52. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Joaquín Marcos va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 0 - 7 per a La Roja.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, La Roja va augmentar el seu avantatge a 0 - 8, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Guillermo Carmona, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Freek Graas va augmentar l'avantatge de La Roja a 0 - 9 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Óscar Hervoso, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 31 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. La Roja va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 225 Minuto 62 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Juan Luis Varela gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jesús Cairada de La Roja va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.