Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Carril (794196) - Los urogallos de lugo (795349) » 662543723: T63/R2

Copa 662543723 Información oficial sobre el partido 662543723 en Hattrick

10.06.2020 12:00:00
Copa: Temporada 63 / Ronda 2

Margarita's Team Alineación oficial del equipo 'Margarita's Team' en el partido 2 - 3 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Margarita's Team Alineación oficial del equipo 'Margarita's Team' en el partido 2 - 4 Los urogallos de lugo Alineación oficial del equipo 'Los urogallos de lugo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Margarita's Team

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Margaritas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Dani Larra que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 22 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 125 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 2 el va marcar Rafael Raguenel a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Passat el minut 57 de joc, Uztai Zugatza facilitava les coses al Margaritas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 8 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Raúl Fuentidueña va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Uztai Zugatza va estar a punt de marcar al minut 30 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 el Margaritas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Teodoro Ezquerra no va estar gens encertat.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Jordi Joan Cabruja de Margaritas va intentar batre la porteria rival al minut 52 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 222 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Margaritas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Joan Cabruja va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gicu Ionel.
  • 208 Minuto 73 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Nuno Meije va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 73. En Rafael Raguenel va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 207 Minuto 78 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Raúl Orbara va enviar un xut des de 40 metres al minut 78, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Los urogallos de lugo

Goles Goles

  • 174 Minuto 16 (Gol de penalti): En Alwi Wakker va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 16. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Pablo Durán que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a urogallos.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 28 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Andrzej Krop va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Teodoro Ezquerra per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andrzej Krop va marxar de Teodoro Ezquerra en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de urogallos van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.