Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing Zaragozano (1585325) - Inter nova FC (799553) » 659837750: T63/J7/VII

Liga 659837750 Información oficial sobre el partido 659837750 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.932 (38968)

Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido 2 - 1 Chuschi's Eleven Alineación oficial del equipo 'Chuschi's Eleven' en el partido
Stanisław Palak (34') 1 - 0
Ufuk Orakçıoğlu (72') 2 - 0
2 - 1 Abdelwadoud Aznidi (76')
Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido 2 - 1 Chuschi's Eleven Alineación oficial del equipo 'Chuschi's Eleven' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing Zaragozano Alineación oficial del equipo 'Racing Zaragozano' en el partido 0 - 2 Chuschi's Eleven Alineación oficial del equipo 'Chuschi's Eleven' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Zaragozano

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Racing Zar sabia com jugar al contraatac, i al minut 34, Stanisław Palak va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Stanisław Palak de Racing Zar va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ufuk Orakçıoğlu que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 17 en Péter Bényei ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ufuk Orakçıoğlu el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Racing Zar va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Kévin Coquin, però el porter rival va fer una gran aturada.

Chuschi's Eleven

Goles Goles

  • 151 Minuto 76 (Gol por el centro): Chuschis van mostrar una bona compenetració quan al minut 76 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Abdelwadoud Aznidi va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Abdelwadoud Aznidi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Abdelwadoud Aznidi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Mal Irvine va marcar al minut 25 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Seran Borreguero ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Sergio Sigarroa quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Pablo Ezcay va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.