Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MOVISTAR SALAMANCA CF (1371064) - SD ALMUDEVAR (1455931) » 659829193: T63/J9/VII

Liga 659829193 Información oficial sobre el partido 659829193 en Hattrick

01.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 9 / VII.779 (38815)

La Gloriosa Segoviana Alineación oficial del equipo 'La Gloriosa Segoviana' en el partido 1 - 1 Vodka Juniors Agullent Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors Agullent' en el partido
0 - 1 Emili Jorrín (26')
Ramón Ramos Cerro (69') 1 - 1
La Gloriosa Segoviana Alineación oficial del equipo 'La Gloriosa Segoviana' en el partido 1 - 1 Vodka Juniors Agullent Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors Agullent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Gloriosa Segoviana Alineación oficial del equipo 'La Gloriosa Segoviana' en el partido 0 - 1 Vodka Juniors Agullent Alineación oficial del equipo 'Vodka Juniors Agullent' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gloriosa Segoviana

Goles Goles

  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Segoviana va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ramón Ramos Cerro, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Segoviana va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fausto Pongo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fausto Pongo de Segoviana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Blaise Amoussou de Segoviana es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Gaviria de Segoviana va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Vodka Juniors Agullent

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): Agullent va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Emili Jorrín va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Agullent, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Mieczysław Szpunar va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 218 Minuto 57 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jaroslav Kománek va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Gian Carlo Sunis rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Jaroslav Kománek va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.