Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Peletrecus (492889) - Abrente CF (1596301) » 659826695: T63/J2/VII

Liga 659826695 Información oficial sobre el partido 659826695 en Hattrick

13.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VII.735 (38771)

Burma CF Alineación oficial del equipo 'Burma CF' en el partido 3 - 4 HasioCorner FC Alineación oficial del equipo 'HasioCorner FC' en el partido
0 - 1 Neil Cleeve (27')
Juanjo Lanuza Urries (33') 1 - 1
1 - 2 Dionís Lliset (40')
1 - 3 Eduardo Guiral (48')
Juanjo Lanuza Urries (49') 2 - 3
2 - 4 Jordi Antoni Pol (70')
Silvano Villacid (71') 3 - 4
Burma CF Alineación oficial del equipo 'Burma CF' en el partido 3 - 4 HasioCorner FC Alineación oficial del equipo 'HasioCorner FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Burma CF Alineación oficial del equipo 'Burma CF' en el partido 2 - 1 HasioCorner FC Alineación oficial del equipo 'HasioCorner FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burma CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Leonardo Calascibetta la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Juanjo Lanuza Urries que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 101 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Juanjo Lanuza Urries es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 104 Minuto 71 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Silvano Villacid va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Burma: 3 a 4 al minut 71.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Burma va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raúl Galliners ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Aimar Arkaia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Burma va estar a punt de posar-se per davant al minut 26 però Silvano Villacid va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Juanjo Lanuza Urries del Burma ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Raúl Galliners va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 47, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Burma enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 72 (Ocasión de falta): En Silvano Villacid tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

HasioCorner FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de HasioCorner eren letals, i Neil Cleeve va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El HasioCorner era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Dionís Lliset va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de HasioCorner eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 48, Eduardo Guiral va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 3.
  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Joan Freixenet sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jordi Antoni Pol marcar el 2 - 4 per al HasioCorner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jordi Antoni Pol.