Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spirit of Coronitas FC (486402) - Cantabros Team (437336) » 659821955: T63/J6/VII

Liga 659821955 Información oficial sobre el partido 659821955 en Hattrick

11.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VII.650 (38686)

Recreativo Porlan Alineación oficial del equipo 'Recreativo Porlan' en el partido 0 - 5 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
0 - 1 Ibio Quirós (11')
0 - 2 Ibio Quirós (19')
0 - 3 Ibio Quirós (61')
0 - 4 Ibio Quirós (76')
0 - 5 Ibio Quirós (87')
Recreativo Porlan Alineación oficial del equipo 'Recreativo Porlan' en el partido 0 - 5 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo Porlan Alineación oficial del equipo 'Recreativo Porlan' en el partido 0 - 4 Cantabros Team Alineación oficial del equipo 'Cantabros Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo Porlan

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Vincent Le Boulaire de Recreativo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Óscar Meléndez.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Goosens de Recreativo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Escamilla de Recreativo es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.

Cantabros Team

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Amb 11 minuts jugats, Ibio Quirós de Cantabros va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ibio Quirós de Cantabros va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 2.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ibio Quirós de Cantabros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 61 de partit.
  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ibio Quirós va demostrar la seva experiència quan al minut 76 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 4. És un murri!
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ibio Quirós, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 3 (Ocasión de penalti): Al minut 3 de partit, Israel Lejón de Cantabros va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Israel Lejón. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Pauliño Bousoño quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Uğur Gürtuna, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cantabros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Patxi Irureta, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Georgi Genov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 82 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Cantabros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Vitiza da Fonte al minut 84, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Uğur Gürtuna va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Georgi Genov, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pauliño Bousoño de Cantabros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Israel Lejón de Cantabros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.