Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

romero (1432438) - CE Panathimancos (492359) » 659821820: T63/J1/VII

Liga 659821820 Información oficial sobre el partido 659821820 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.648 (38684)

romero Alineación oficial del equipo 'romero' en el partido 0 - 1 CE Panathimancos Alineación oficial del equipo 'CE Panathimancos' en el partido
0 - 1 Taurino Maeso (40')
romero Alineación oficial del equipo 'romero' en el partido 0 - 1 CE Panathimancos Alineación oficial del equipo 'CE Panathimancos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
romero Alineación oficial del equipo 'romero' en el partido 1 - 2 CE Panathimancos Alineación oficial del equipo 'CE Panathimancos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,3 % 0,5 % 90,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

romero

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Taurino Maeso, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Panathimancos, però Ignacio Melonar no va poder encertar el xut.
  • 242 Minuto 56 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 56 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jesús Moleiro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): romero van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 81, però el xut de Jesús Moleiro des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guratz Azkurreta de romero es va guanyar la targeta groga merescudament.

CE Panathimancos

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Panathimancos va ser finalitzada des de l'esquerra per Taurino Maeso al minut 40. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Panathimancos van sortir al contraatac al minut 22, però Kai Broja va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 219 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Helwig Jene va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Diego Marías, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 280 Minuto 44 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 44 per Diego Marías va anar a parar a la creueta.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fabio Pruiti, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fabio Pruiti va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Diego Marías va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Panathimancos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Helwig Jene, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Panathimancos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Charif Heliwat va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.