Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Robercarrera2 (49242) - Mallorca rcd (778295) » 659818391: T63/J11/VII

Liga 659818391 Información oficial sobre el partido 659818391 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.586 (38622)

LosQueFaltaban Alineación oficial del equipo 'LosQueFaltaban' en el partido 1 - 0 Mallorca rcd Alineación oficial del equipo 'Mallorca rcd' en el partido
Sebastian Cherubin (40') 1 - 0
LosQueFaltaban Alineación oficial del equipo 'LosQueFaltaban' en el partido 1 - 0 Mallorca rcd Alineación oficial del equipo 'Mallorca rcd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LosQueFaltaban Alineación oficial del equipo 'LosQueFaltaban' en el partido 2 - 1 Mallorca rcd Alineación oficial del equipo 'Mallorca rcd' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LosQueFaltaban

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els seguidors del LosQueFaltaban contenien la respiració mentre en Sebastian Cherubin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LosQueFaltaban, l'equip va recuperar la pilota al minut 10 i va contraatacar. En Hanot Larragoia va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 234 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 43 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Sergio Mesa estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Hanot Larragoia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Sebastian Cherubin gairebé va marcar per a LosQueFaltaban des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 21 (Tarjeta roja directa): Al minut 21, Mario Tallón de LosQueFaltaban va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Mallorca rcd

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Pedro Terrona Soto va xutar magistralment una falta al minut 6 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 218 Minuto 25 (Ocasión evento especial córner peinado): Jesús Goitia hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sebastián Monzón havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mallorca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alejandro Entriago, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Adrián Aroca de Mallorca es va guanyar la targeta groga merescudament.