Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LaManchaGolfa (435562) - BANANA'S F.C. (1590737) » 659818307: T63/J4/VII

Liga 659818307 Información oficial sobre el partido 659818307 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.585 (38621)

LaManchaGolfa Alineación oficial del equipo 'LaManchaGolfa' en el partido 4 - 0 Los Botilleros Alineación oficial del equipo 'Los Botilleros' en el partido
Vicente Foxá (31') 1 - 0
Carlos Inclán (75') 2 - 0
3 - 0 César Desjuny (89')
Vicente Foxá (89') 4 - 0
LaManchaGolfa Alineación oficial del equipo 'LaManchaGolfa' en el partido 4 - 0 Los Botilleros Alineación oficial del equipo 'Los Botilleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LaManchaGolfa Alineación oficial del equipo 'LaManchaGolfa' en el partido 1 - 2 Los Botilleros Alineación oficial del equipo 'Los Botilleros' en el partido
Tiene bastante suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,8 % 1,1 % 86,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaManchaGolfa

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Vicente Foxá de LaManchaGolfa aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): LaManchaGolfa va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos Inclán va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Botilleros. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Vicente Foxá la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LaManchaGolfa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): LaManchaGolfa va estar a punt de posar-se per davant al minut 21 però Vicente Foxá va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Cantero va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LaManchaGolfa, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Enrique Cantero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Miguel Santorum de LaManchaGolfa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Los Botilleros

Goles Goles

  • 125 Minuto 89 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 3 - 0 el va marcar César Desjuny a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Diogo Carnota va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ignacio Izarduy rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Botilleros va estar a punt d'empatar al 32 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Santiago Barrena Delgado que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Botilleros creava perill des de la dreta al minut 61, però en Oskar Erdotzain, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Juan Víctor Balenciaga desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Diogo Carnota quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Bonorino de Botilleros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.