Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

De copas con el Zaragoza (776275) - los trankass (1437240) » 659818181: T63/J1/VII

Liga 659818181 Información oficial sobre el partido 659818181 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.583 (38619)

De copas con el Zaragoza Alineación oficial del equipo 'De copas con el Zaragoza' en el partido 2 - 1 los trankass Alineación oficial del equipo 'los trankass' en el partido
Ignacio Fuentes Ros (50') 1 - 0
Vitaliy Papushin (72') 2 - 0
2 - 1 Toni Portillo (81')
De copas con el Zaragoza Alineación oficial del equipo 'De copas con el Zaragoza' en el partido 2 - 1 los trankass Alineación oficial del equipo 'los trankass' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
De copas con el Zaragoza Alineación oficial del equipo 'De copas con el Zaragoza' en el partido 3 - 0 los trankass Alineación oficial del equipo 'los trankass' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

De copas con el Zaragoza

Goles Goles

  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Zaragoza va ser Ignacio Fuentes Ros.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): Zaragoza va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vitaliy Papushin va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Omar Riley va estar a punt d'avançar els locals al minut 5 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Omar Riley va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a Ignacio Fuentes Ros, però aquest va fallar.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Víctor Maratos arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 21 (Ocasión de falta): Amb 21 minuts disputats, Víctor Maratos gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Alexander Varabin va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Zaragoza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Víctor Maratos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Omar Riley va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Ivan Moroz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zaragoza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Clodomiro Ardila de Zaragoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

los trankass

Goles Goles

  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors de trankass no defallien en cap moment. Producte d'això, en Toni Portillo va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juan Carlos Ciaño va fer una magnífica centrada, però la rematada de Abdelqadir Wasfi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Carlos Ciaño va rematar amb l'empenya exterior desviat.