Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Guzmán (1460665) - pibes fcc (125647) » 659816228: T63/J3/VII

Liga 659816228 Información oficial sobre el partido 659816228 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.548 (38584)

Chalchaleros F.C. Alineación oficial del equipo 'Chalchaleros F.C.' en el partido 1 - 4 Real Quintal Alineación oficial del equipo 'Real Quintal' en el partido
0 - 1 Víctor Generes (4')
0 - 2 José Ceballos-Zuñiga (71')
Marià Sabater (72') 1 - 2
1 - 3 Albert Sallent (89')
1 - 4 Nicasi Llarch (89')
Chalchaleros F.C. Alineación oficial del equipo 'Chalchaleros F.C.' en el partido 1 - 4 Real Quintal Alineación oficial del equipo 'Real Quintal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Chalchaleros F.C. Alineación oficial del equipo 'Chalchaleros F.C.' en el partido 2 - 3 Real Quintal Alineación oficial del equipo 'Real Quintal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,5 % 30,2 % 42,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chalchaleros F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 72 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Gerardo Bermejo va anar directament als peus de Marià Sabater que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Chalchaleros Aitor Sagardia quasi va assolir l'empat al minut 33 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gerardo Bermejo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Després de 39 minuts, Antonio Gerardo Venturu va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 43 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marià Sabater, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 el Chalchaleros va posar setge sobre la defensa central visitant però en Marià Sabater no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Aitor Sagardia va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan Marià Sabater des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Gerardo Venturu de Chalchaleros es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Cavada de Chalchaleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real Quintal

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 4, quan Víctor Generes va posar els visitants Quintal per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, José Ceballos-Zuñiga va augmentar l'avantatge de Quintal a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Víctor Arché la va convertir en gol amb un remat de cap en Albert Sallent tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 89 el marcador es va actualitzar: 1 - 3.
  • 190 Minuto 89 (Gol de falta): El Nicasi Llarch va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Quintal. 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Albert Sallent després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adán Sánchez Recio va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Martí Sensada de Quintal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 42 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 Adán Sánchez Recio va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adolfo Domica, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87 de partit, Manuel Casabares va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Martí Sensada. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.