Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los julitos (440732) - Delatorre FC (993172) » 659815227: T63/J4/VII

Liga 659815227 Información oficial sobre el partido 659815227 en Hattrick

27.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VII.530 (38566)

Los julitos Alineación oficial del equipo 'Los julitos' en el partido 3 - 2 Delatorre FC Alineación oficial del equipo 'Delatorre FC' en el partido
Adrien Thuillard (9') 1 - 0
1 - 1 Antonio Vello (40')
1 - 2 Bayddu Moniri (52')
David Miarnau (59') 2 - 2
Alberto Rivero López (84') 3 - 2
Los julitos Alineación oficial del equipo 'Los julitos' en el partido 3 - 2 Delatorre FC Alineación oficial del equipo 'Delatorre FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los julitos Alineación oficial del equipo 'Los julitos' en el partido 3 - 1 Delatorre FC Alineación oficial del equipo 'Delatorre FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los julitos

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Adrien Thuillard de julitos aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 139 Minuto 59 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de David Miarnau van servir per superar a l'últim defensor, en Antonio Vello. Tot va acabar amb el 2 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de julitos cantant "David Miarnau selecció!"
  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): julitos, atacant per l'esquerra al minut 84, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Rivero López per agafar avantatge al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Rivero López va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eduard Forés va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del julitos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Alberto Rivero López, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Delatorre FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 40 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fernando Giménez va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Antonio Vello la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 173 Minuto 52 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Bayddu Moniri va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Bayddu Moniri quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adrien Thuillard va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Fernando Giménez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Joan Pau Abrera va aconseguir desviar el seu xut a córner.