Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtistas (1417504) - A.D. El Bosque (441388) » 659814658: T63/J2/VII

Liga 659814658 Información oficial sobre el partido 659814658 en Hattrick

13.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 2 / VII.520 (38556)

Celtistas Alineación oficial del equipo 'Celtistas' en el partido 1 - 4 A.D. El Bosque Alineación oficial del equipo 'A.D. El Bosque' en el partido
0 - 1 William Williams (7')
0 - 2 Sergio Rión (28')
0 - 3 Javier 'Manco' Ericeq (34')
Juan Martínez (61') 1 - 3
1 - 4 Javier 'Manco' Ericeq (72')
Celtistas Alineación oficial del equipo 'Celtistas' en el partido 1 - 4 A.D. El Bosque Alineación oficial del equipo 'A.D. El Bosque' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtistas Alineación oficial del equipo 'Celtistas' en el partido 1 - 2 A.D. El Bosque Alineación oficial del equipo 'A.D. El Bosque' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,7 % 1,4 % 85,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtistas

Goles Goles

  • 102 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Juan Martínez de Celtistas va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Celtistas va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Víctor Ezquioga va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Celtistas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Alfredo Gutiérrez-Solana va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Gutiérrez-Solana de Celtistas va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sim Guang Chao de Celtistas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sim Guang Chao va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Celtistas va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

A.D. El Bosque

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de William Williams que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a El Bosque augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sergio Rión es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de El Bosque, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Javier 'Manco' Ericeq va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 3.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 72 de partit va donar a El Bosque l'avantatge per 1 - 4. Javier 'Manco' Ericeq en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Després de 23 minuts, Aladino Fachuzo va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Milcho Gloganski va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fritz Bösch després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Milcho Gloganski va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a El Bosque, Javier 'Manco' Ericeq va fallar un penal al minut 73, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Sergio Rión quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Milcho Gloganski, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis López Gutiérrez de El Bosque amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.