Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Águila Negra F.C (1462492) - C.D Móstoles (796992) » 659812862: T63/J1/VII

Liga 659812862 Información oficial sobre el partido 659812862 en Hattrick

06.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VII.488 (38524)

CFA Rosenmüller Majalalonga Alineación oficial del equipo 'CFA Rosenmüller Majalalonga' en el partido 3 - 0 C.D Móstoles Alineación oficial del equipo 'C.D Móstoles' en el partido
Gumersindo Tamariz Vargas (73') 1 - 0
Sergio Soriano (75') 2 - 0
Sergio Soriano (78') 3 - 0
CFA Rosenmüller Majalalonga Alineación oficial del equipo 'CFA Rosenmüller Majalalonga' en el partido 3 - 0 C.D Móstoles Alineación oficial del equipo 'C.D Móstoles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CFA Rosenmüller Majalalonga Alineación oficial del equipo 'CFA Rosenmüller Majalalonga' en el partido 3 - 2 C.D Móstoles Alineación oficial del equipo 'C.D Móstoles' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,3 % 6,0 % 20,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFA Rosenmüller Majalalonga

Goles Goles

  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Armando Serrano Molera va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 73 de joc. Gumersindo Tamariz Vargas es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Rosenmüller va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Sergio Soriano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): En Jesús Algué entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rosenmüller, un peu providencial d'en Sergio Soriano va situar el 3-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Rosenmüller per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joaquín Manzanares, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Armando Serrano Molera va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

C.D Móstoles

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Móstoles va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jesús Pizarro va desviar el xut final de Simon Soubeyrand després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 25, quan en Àngel Ebri va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Móstoles va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 55, quan Xavián Deslluc va quedar-se sol davant el porter Jesús Pizarro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Móstoles va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 85, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Xan Cangas.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Subotai Barsbold de Móstoles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Subotai Barsbold de Móstoles es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 76.