Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pinchos (1592141) - Moratalaz FC (779452) » 659810271: T63/J11/VII

Liga 659810271 Información oficial sobre el partido 659810271 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.441 (38477)

Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 3 - 1 Chiqi Power Alineación oficial del equipo 'Chiqi Power' en el partido
Juan Cardena (29') 1 - 0
Wojciech Chybiński (35') 2 - 0
2 - 1 John Sabia (38')
Juan Domínguez (75') 3 - 1
Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 3 - 1 Chiqi Power Alineación oficial del equipo 'Chiqi Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hércules de Alicante cf. sad Alineación oficial del equipo 'Hércules de Alicante cf. sad' en el partido 2 - 0 Chiqi Power Alineación oficial del equipo 'Chiqi Power' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hércules de Alicante cf. sad

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de HCF. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Juan Cardena xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Juan Cardena la va rematar Wojciech Chybiński amb una magnífica volea que va fer pujar per a HCF el 2 - 0.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de HCF pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Domínguez va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sigve Jakobsen va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Danny Mahabir va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del HCF van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Sigve Jakobsen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sigve Jakobsen va rematar alt.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Danny Mahabir al minut 58 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Bienvenido Marín Martínez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Juan Cardena va fer al minut 71 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Wojciech Chybiński, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, Wojciech Chybiński gairebé va marcar per a HCF des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Renato Gomes de HCF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Chiqi Power

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): En John Sabia va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Chiqi van sortir al contraatac al minut 51, però John Sabia va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): John Sabia va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chiqi que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Chiqi va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de John Sabia, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Ovidiu Hopulele de Chiqi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, José Javier Duany de Chiqi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Zafer Pamukkale de Chiqi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.