Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL PC AND MORE II (777652) - N.Y. Tinderwolves (49436) » 659809847: T63/J3/VII

Liga 659809847 Información oficial sobre el partido 659809847 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.434 (38470)

El rapitenco Alineación oficial del equipo 'El rapitenco' en el partido 3 - 2 SD SACRAN ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SD SACRAN ZARAGOZA' en el partido
Servando Guisande (28') 1 - 0
1 - 1 Sigfrid Schildt (33')
1 - 2 Rahib Mughal (52')
Servando Guisande (58') 2 - 2
Julio Comenge (67') 3 - 2
El rapitenco Alineación oficial del equipo 'El rapitenco' en el partido 3 - 2 SD SACRAN ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SD SACRAN ZARAGOZA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El rapitenco Alineación oficial del equipo 'El rapitenco' en el partido 4 - 0 SD SACRAN ZARAGOZA Alineación oficial del equipo 'SD SACRAN ZARAGOZA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El rapitenco

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 28 gràcies a la jugada de Servando Guisande, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 112 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Al minut 58 del partit, el jugador Servando Guisande de rapitenco va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 121 Minuto 67 (Gol por el centro): rapitenco va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 67 Julio Comenge va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Luis Lozano Molina arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Luis Lozano Molina va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En Piero Gagliardi va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Pedro Rafael del Cerro va estar a punt d'avançar els locals al minut 51 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Zerolo de rapitenco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SD SACRAN ZARAGOZA

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 33 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Sigfrid Schildt.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 52, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rahib Mughal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): En Vincent Barbat va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 18. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Antonín Unzeitig va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Campderrich.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rahib Mughal de ZARAGOZA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.