Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vinaros CF. (778910) - Pesadillas F.C. (1591089) » 659807362: T63/J12/VII

Liga 659807362 Información oficial sobre el partido 659807362 en Hattrick

22.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VII.389 (38425)

Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido 0 - 1 Cerdanyola FCB Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola FCB' en el partido
0 - 1 Alberto Hurtado (59')
Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido 0 - 1 Cerdanyola FCB Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vinaros CF. Alineación oficial del equipo 'Vinaros CF.' en el partido 1 - 1 Cerdanyola FCB Alineación oficial del equipo 'Cerdanyola FCB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,1 % 15,4 % 59,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vinaros CF.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Benartemi Miret, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VCF va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Benartemi Miret va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de VCF, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Nazmul Nousher va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 58 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en José Moreno va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Benartemi Miret, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Cerdanyola FCB

Goles Goles

  • 173 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Alberto Hurtado que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Marcos Salamanca va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Centurión va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Raúl López Simón va estar a punt de posar per davant a Cerdanyola amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tomáš Lorenc va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cerdanyola sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Francisco Solana, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 70 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Centurión.