Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Pinazas (1457762) - Vila-City (485999) » 659806054: T63/J7/VII

Liga 659806054 Información oficial sobre el partido 659806054 en Hattrick

18.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VII.366 (38402)

los Joker Alineación oficial del equipo 'los Joker' en el partido 2 - 1 UreSan C.F. Alineación oficial del equipo 'UreSan C.F.' en el partido
0 - 1 Bernardino Ezteíbar (15')
Óscar Canel (23') 1 - 1
Brian Lartey (89') 2 - 1
los Joker Alineación oficial del equipo 'los Joker' en el partido 2 - 1 UreSan C.F. Alineación oficial del equipo 'UreSan C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los Joker Alineación oficial del equipo 'los Joker' en el partido 2 - 0 UreSan C.F. Alineación oficial del equipo 'UreSan C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los Joker

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): L'empat per part de Joker va arribar al minut 23 quan Óscar Canel va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 106 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Brian Lartey va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 89, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Joker, mentre ja celebrava el 2 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, Demetrio Carbia va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Joker va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Demetrio Carbia en un 1 contra 1 amb el porter Ricardo Antona Montoro, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Joker per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 59, quan Luis Arteta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Brian Lartey va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Joker.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Vieira va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Demetrio Carbia de Joker la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Gennaro Tomasini de Joker va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

UreSan C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de UreSan va ser finalitzada des de l'esquerra per Bernardino Ezteíbar al minut 15. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Salva Puig ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Samuel Bonorino, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raúl Murciano no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): El UreSan va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 67, però en Raúl Murciano va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andy Donaldson de UreSan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andy Donaldson va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que UreSan va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.