Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

xiquets de valls (1340012) - Club Celtic LLobregat (313789) » 659802934: T63/J11/VII

Liga 659802934 Información oficial sobre el partido 659802934 en Hattrick

15.08.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VII.310 (38346)

los mutaos Alineación oficial del equipo 'los mutaos' en el partido 0 - 1 Club Celtic LLobregat Alineación oficial del equipo 'Club Celtic LLobregat' en el partido
0 - 1 Tobi Bannwolf (40')
los mutaos Alineación oficial del equipo 'los mutaos' en el partido 0 - 1 Club Celtic LLobregat Alineación oficial del equipo 'Club Celtic LLobregat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los mutaos Alineación oficial del equipo 'los mutaos' en el partido 2 - 0 Club Celtic LLobregat Alineación oficial del equipo 'Club Celtic LLobregat' en el partido
Tiene mala suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los mutaos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Benno Felles va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Txanton Sagardibeltzea va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Benno Felles! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Abel Román Tárraga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Ignacio Gandaberro va estar a punt de marcar al minut 51 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Isidor Jansson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ignacio Gandaberro rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El mutaos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Fehim Barsan la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Gandaberro de mutaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Isidor Jansson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Celtic LLobregat

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Celtic van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Tobi Bannwolf.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Tobi Bannwolf va poder marcar per a Celtic en un servei de cantonada picat per en Teodoro Bocion quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): Celtic va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Teodoro Bocion va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Celtic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Teodoro Bocion, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.