Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

javipapu (1416336) - Birote.C.F. (797292) » 659802475: T63/J8/VII

Liga 659802475 Información oficial sobre el partido 659802475 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.302 (38338)

Hathsin Alineación oficial del equipo 'Hathsin' en el partido 0 - 5 Birote.C.F. Alineación oficial del equipo 'Birote.C.F.' en el partido
0 - 1 Chaviv Elkeslasi (6')
0 - 2 Chaviv Elkeslasi (26')
0 - 3 Anders Strandblom (33')
0 - 4 Àlex Fluixà (80')
0 - 5 Ermenter Monzó (84')
Hathsin Alineación oficial del equipo 'Hathsin' en el partido 0 - 5 Birote.C.F. Alineación oficial del equipo 'Birote.C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hathsin Alineación oficial del equipo 'Hathsin' en el partido 1 - 2 Birote.C.F. Alineación oficial del equipo 'Birote.C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,0 % 1,0 % 87,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hathsin

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Jesús Fernando Sotomayor quasi marca en una jugada assajada de córner que Tomeu Saló havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Birote.C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Chaviv Elkeslasi de Birote.C.F. va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, Chaviv Elkeslasi va augmentar l'avantatge de Birote.C.F. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Anders Strandblom, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 136 Minuto 80 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Sabino Elezarraga encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Àlex Fluixà anotar per a Birote.C.F. el 0 - 4. Millor no veure'n la repetició.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Al minut 84 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Birote.C.F., fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Ermenter Monzó va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Christoffer Cruschwitz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 20 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Birote.C.F. va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Stefano Cerocchi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Stefano Cerocchi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Birote.C.F. quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ziya Aysar va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.