Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fútbol Club BarceIona (1599698) - CE Mancos (311501) » 659801459: T63/J6/VII

Liga 659801459 Información oficial sobre el partido 659801459 en Hattrick

11.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VII.284 (38320)

Fútbol Club BarceIona Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club BarceIona' en el partido 0 - 2 CE Mancos Alineación oficial del equipo 'CE Mancos' en el partido
0 - 1 Paco Caruso (65')
0 - 2 Javier Yanes (75')
Fútbol Club BarceIona Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club BarceIona' en el partido 0 - 2 CE Mancos Alineación oficial del equipo 'CE Mancos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Fútbol Club BarceIona Alineación oficial del equipo 'Fútbol Club BarceIona' en el partido 1 - 5 CE Mancos Alineación oficial del equipo 'CE Mancos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fútbol Club BarceIona

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts disputats, Manuel Orozco gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Gandara Guardiola va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): El BarceIona va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 73, però en José Clairac va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguel Calvo.

CE Mancos

Goles Goles

  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Mancos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Paco Caruso.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 75 de partit va donar a Mancos l'avantatge per 0 - 2. Javier Yanes en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Massimiliano Murina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Mancos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Paco Caruso, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Es duien 57 minuts de partit jugats quan Ricardo Velásquez va estar a punt de posar per davant a Mancos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Beláustegui va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Solache. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.