Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

penyaka.cat (120262) - La Unión Club Deportivo (122180) » 659801354: T63/J8/VII

Liga 659801354 Información oficial sobre el partido 659801354 en Hattrick

25.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 8 / VII.282 (38318)

Les Amics II Alineación oficial del equipo 'Les Amics II' en el partido 0 - 5 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
0 - 1 Lukas Hirsch (19')
0 - 2 Lukas Hirsch (23')
0 - 3 Lukas Hirsch (33')
0 - 4 Lukas Hirsch (69')
0 - 5 Haran Billarte (72')
Les Amics II Alineación oficial del equipo 'Les Amics II' en el partido 0 - 5 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Les Amics II Alineación oficial del equipo 'Les Amics II' en el partido 0 - 6 La Unión Club Deportivo Alineación oficial del equipo 'La Unión Club Deportivo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Amics II

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): Francisco Torroba quasi marca en una jugada assajada de córner que Víctor Vallabriga havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enric Alzogaray.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Oriol Llunell de Amics va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Unión Club Deportivo

Goles Goles

  • 174 Minuto 19 (Gol de penalti): Quan passaven 19 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Deportivo. En Lukas Hirsch va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): Passaven 23 minuts quan en Lukas Hirsch va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 33 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Deportivo per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 33. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Lukas Hirsch. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Deportivo va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 4, quan Lukas Hirsch va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Haran Billarte, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sergio Irigay no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jonás Taibo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Domingo Duno va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Domingo Duno. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ignacio Quilis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Ignacio Quilis quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Armando Mosquera, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Alain Riff després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Armando Mosquera va poder desviar-lo a córner.