Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalonia Earth (118868) - Patxeam (779397) » 659797903: T63/J14/VII

Liga 659797903 Información oficial sobre el partido 659797903 en Hattrick

05.09.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VII.220 (38256)

Catalonia Earth Alineación oficial del equipo 'Catalonia Earth' en el partido 0 - 2 Horisont FC Alineación oficial del equipo 'Horisont FC' en el partido
0 - 1 Fouad Sadiki (28')
0 - 2 Lisard Vilella (89')
Catalonia Earth Alineación oficial del equipo 'Catalonia Earth' en el partido 0 - 2 Horisont FC Alineación oficial del equipo 'Horisont FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Catalonia Earth Alineación oficial del equipo 'Catalonia Earth' en el partido 3 - 2 Horisont FC Alineación oficial del equipo 'Horisont FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,9 % 18,4 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalonia Earth

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Corts va estar a punt d'acabar en gol al minut 6, però el porter visitant Francisco Antonio Vega va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Assad Meskine va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Assad Meskine va estar a punt d'empatar per a Catalonia quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francisco Antonio Vega va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, David Tamés va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abdettawab Fahssi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Ferrán Banyuls de Catalonia va intentar batre la porteria rival al minut 87 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, David Tamés hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Francisco Antonio Vega. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Horisont FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Horisont agafava avantatge al minut 28 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fouad Sadiki amb mestria.
  • 115 Minuto 89 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Lisard Vilella era molt més ràpid que el defensa Hèctor Ballber. Al minut 89, el jugador de Horisont va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Horisont va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Fernando Gotrano va desviar el xut final de Archie Imray després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Horisont que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Bautista Karanka, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Després de 59 minuts, Archie Imray va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fernando Gotrano va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Joan Matarredona es va quedar sol davant del porter, al minut 64. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 de partit, Lisard Vilella va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en César Augusto De la Espriella.
  • 512 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar César Augusto De la Espriella de Horisont per doble groga al minut 88.