Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

infynity (49360) - Armenillas Sporting Club (119968) » 659796012: T63/J3/VII

Liga 659796012 Información oficial sobre el partido 659796012 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.187 (38223)

infynity Alineación oficial del equipo 'infynity' en el partido 0 - 2 Armenillas Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Armenillas Sporting Club' en el partido
0 - 1 José García de Ocariz (11')
0 - 2 Sebastián Herrada (48')
infynity Alineación oficial del equipo 'infynity' en el partido 0 - 2 Armenillas Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Armenillas Sporting Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
infynity Alineación oficial del equipo 'infynity' en el partido 1 - 3 Armenillas Sporting Club Alineación oficial del equipo 'Armenillas Sporting Club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

infynity

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Joan Carles Gimbert arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Joan Carles Gimbert va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de infynity va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alfonso Beltrán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Passaven 51 minuts quan Ricardo Pedrosa des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): infynity van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 85 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Marc Antoni Sansa no va ser gens encertat.

Armenillas Sporting Club

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Al minut 11 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de José García de Ocariz que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 184 Minuto 48 (Gol de penalti): Al minut 48 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Sebastián Herrada va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Josep Jordi Blavi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Josep Jordi Blavi al minut 53, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Armenillas va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Juan Valle Las Heras s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Josep Jordi Blavi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 84, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Jordi Blavi de Armenillas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Jorge Ezcarte de Armenillas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.