Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Kaisers (1580325) - Racing Cartagena (433843) » 659793495: T63/J3/VII

Liga 659793495 Información oficial sobre el partido 659793495 en Hattrick

20.06.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VII.142 (38178)

Payusadas NO Alineación oficial del equipo 'Payusadas NO' en el partido 1 - 1 Los Intermitentes Alineación oficial del equipo 'Los Intermitentes' en el partido
0 - 1 Pablo Dusay (35')
Mariusz Kasperowicz (84') 1 - 1
Payusadas NO Alineación oficial del equipo 'Payusadas NO' en el partido 1 - 1 Los Intermitentes Alineación oficial del equipo 'Los Intermitentes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Payusadas NO Alineación oficial del equipo 'Payusadas NO' en el partido 3 - 0 Los Intermitentes Alineación oficial del equipo 'Los Intermitentes' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Payusadas NO

Goles Goles

  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Mariusz Kasperowicz va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 84.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Rubèn Pitarch va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Payusadas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Payusadas va estar a punt de posar-se per davant al minut 34 però Pere Clapés va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Rubèn Pitarch va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 37, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Payusadas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El Payusadas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Joaquín Olmedo la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Los Intermitentes

Goles Goles

  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Intermitentes va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Pablo Dusay rematés de volea a la xarxa. El 0 - 1 pujava al marcador al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 57 minuts, el Intermitentes va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Intermitentes van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 74, però el xut de Ignacio Sáinz des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Giovanni Pastore va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gonzalo Roig va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En José Gama va poder marcar per a Intermitentes en un servei de cantonada picat per en Ignacio Sáinz quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.