Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almandoz (797223) - Asís CF (794504) » 659793224: T63/J6/VII

Liga 659793224 Información oficial sobre el partido 659793224 en Hattrick

11.07.2020 15:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VII.137 (38173)

Athelinne Alineación oficial del equipo 'Athelinne' en el partido 5 - 1 FrancisFordCopula Team Alineación oficial del equipo 'FrancisFordCopula Team' en el partido
Elixio Crespo (7') 1 - 0
Àlex Garravé (14') 2 - 0
2 - 1 Gregorio Yanes (17')
Elixio Crespo (47') 3 - 1
Àlex Garravé (55') 4 - 1
Sezgin Hüsmen (73') 5 - 1
Athelinne Alineación oficial del equipo 'Athelinne' en el partido 5 - 1 FrancisFordCopula Team Alineación oficial del equipo 'FrancisFordCopula Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Athelinne Alineación oficial del equipo 'Athelinne' en el partido 5 - 0 FrancisFordCopula Team Alineación oficial del equipo 'FrancisFordCopula Team' en el partido
Tiene un resultado normal 5.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athelinne

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Elixio Crespo, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): En Àlex Garravé va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Athelinne va augmentar la diferència quan Elixio Crespo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Àlex Garravé va augmentar l'avantatge de Athelinne a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Sezgin Hüsmen va incrementar l'avantatge de Athelinne amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Rubén Maestre Felices gairebé va marcar per a Athelinne des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del FFC. La jugada d'estratègia del Athelinne per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Elixio Crespo va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jorge Freijomil de Athelinne va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

FrancisFordCopula Team

Goles Goles

  • 115 Minuto 17 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 17 minuts de joc, Gregorio Yanes, corrent com un esperitat, superà primer Hanß Reinwein per velocitat, i després el porter posant el 2 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): FFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 75, però el xut de Emilio Cunchillos des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): FFC va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 86, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rodolf Muntaner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Emilio Cunchillos de FFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodolf Muntaner es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.