Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Charro&Co SAD (47541) - wololom57 (309861) » 659785297: T63/J12/VI

Liga 659785297 Información oficial sobre el partido 659785297 en Hattrick

22.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 12 / VI.1019 (15337)

Bordados Catole Alineación oficial del equipo 'Bordados Catole' en el partido 2 - 3 PERFECTVS DETRITVS FC Alineación oficial del equipo 'PERFECTVS DETRITVS FC' en el partido
0 - 1 Jesús Tello (44')
0 - 2 Hüseyin Can Çakır (58')
0 - 3 Ignacio Reina (63')
Panthongthea Khampeeranon (79') 1 - 3
Víctor Sánchez (81') 2 - 3
Bordados Catole Alineación oficial del equipo 'Bordados Catole' en el partido 2 - 3 PERFECTVS DETRITVS FC Alineación oficial del equipo 'PERFECTVS DETRITVS FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bordados Catole Alineación oficial del equipo 'Bordados Catole' en el partido 5 - 1 PERFECTVS DETRITVS FC Alineación oficial del equipo 'PERFECTVS DETRITVS FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bordados Catole

Goles Goles

  • 102 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Panthongthea Khampeeranon de Bordados va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 3.
  • 101 Minuto 81 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Víctor Sánchez, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Bordados.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Bordados per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Víctor Sánchez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 42 (Ocasión de falta): En Víctor Sánchez es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 es va veure una gran oportunitat per a Bordados per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Panthongthea Khampeeranon, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Pedro Malo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 206 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 64, tothom va saber perquè en Panthongthea Khampeeranon era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): Bordados va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 73, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Bordados va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Viachaslau Sazanchyk va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

PERFECTVS DETRITVS FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): En Jesús Tello donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 44 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 139 Minuto 58 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Hüseyin Can Çakır va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Nima Alizadeh.
  • 185 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 63 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de PERFECTVS. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Ignacio Reina xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ignacio Reina va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Sejer Wulff per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 274 Minuto 43 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 43, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Remi Palafox després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Cecylian Loba va poder desviar-lo a córner.