Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Superekip (797630) - República Catalana (440247) » 659784459: T63/J13/VI

Liga 659784459 Información oficial sobre el partido 659784459 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.1004 (15322)

Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido 2 - 3 República Catalana Alineación oficial del equipo 'República Catalana' en el partido
0 - 1 Georg Heyde (24')
0 - 2 Martin Scherperboer (26')
0 - 3 Fernando Vázquez Zafra (34')
Marcos Balbás (37') 1 - 3
Jaromír Dítě (55') 2 - 3
Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido 2 - 3 República Catalana Alineación oficial del equipo 'República Catalana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Superekip Alineación oficial del equipo 'Superekip' en el partido 2 - 0 República Catalana Alineación oficial del equipo 'República Catalana' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Superekip

Goles Goles

  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del República. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marcos Balbás la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Superekip es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 37.
  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 55, el Superekip va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jaromír Dítě, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Superekip per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Jaromír Dítě va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Superekip va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Klaus Peter Wernhardt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Superekip va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Yhaoh Ba la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Chuse Lois Santolo la Cruz no s'ho podia creure.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Superekip enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 66 minuts, en Igemar Hato no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 el Superekip va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jaromír Dítě no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alexandru Gherghina.

República Catalana

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): República va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Georg Heyde va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el República va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Martin Scherperboer aconseguint el 0 - 2.
  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Quel Picanyol va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Fernando Vázquez Zafra, que no va fallar i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Fernando Vázquez Zafra al minut 68, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Georg Heyde de República es va guanyar la targeta groga merescudament.