Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Erlain. Fc (800842) - Galaxia Celeste (1368293) » 659782116: T63/J1/VI

Liga 659782116 Información oficial sobre el partido 659782116 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.963 (15281)

C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido 2 - 3 Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido
0 - 1 Óscar Guetadar (17')
0 - 2 Cayetano González (39')
Tareq Gobash (42') 1 - 2
Sorin-Bogdan Cârlugea (52') 2 - 2
2 - 3 Diego Tena (69')
C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido 2 - 3 Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Camino Viejo Alineación oficial del equipo 'C.F. Camino Viejo' en el partido 2 - 0 Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Camino Viejo

Goles Goles

  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Camino van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tareq Gobash va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Sorin-Bogdan Cârlugea de Camino va aconseguir igualar el partit al minut 52, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Tareq Gobash va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Camino se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Danilo Castro-Pinos va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Camino Sibub Chawni quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al 40, Sibub Chawni hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Diego Gomila. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 213 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Tareq Gobash de Camino va intentar batre la porteria rival al minut 48 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56, Sibub Chawni arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Kristen Lepp va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Diego Gomila va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Camino per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Fernando Vitória, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Galaxia Celeste

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 17 minuts quan Diego Tena va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Óscar Guetadar, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): El Galaxia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cayetano González va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Diego Tena va marcar al minut 69 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): Galaxia van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 5 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Cayetano González no va ser gens encertat.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): El Galaxia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 41, però en Óscar Guetadar va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.