Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Menores Team (1335437) - underic (1459276) » 659777464: T63/J14/VI

Liga 659777464 Información oficial sobre el partido 659777464 en Hattrick

05.09.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 14 / VI.879 (15197)

Menores Team Alineación oficial del equipo 'Menores Team' en el partido 0 - 3 O'Sullivan Ronnies Alineación oficial del equipo 'O'Sullivan Ronnies' en el partido
0 - 1 Krystian Niemczak (6')
0 - 2 Daniel Piccini (41')
0 - 3 Ramon Grimau (89')
Menores Team Alineación oficial del equipo 'Menores Team' en el partido 0 - 3 O'Sullivan Ronnies Alineación oficial del equipo 'O'Sullivan Ronnies' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Menores Team Alineación oficial del equipo 'Menores Team' en el partido 1 - 4 O'Sullivan Ronnies Alineación oficial del equipo 'O'Sullivan Ronnies' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Menores Team

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lauaxeta Zeziaga de Menores va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Abdolkarim Rastagarian es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 239 Minuto 43 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Hernán Pekerman va marxar de Acácio Torres en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Menores van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 205 Minuto 69 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Lauaxeta Zeziaga de Menores va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Hernán Pekerman al minut 69 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Harun Yeler no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 33, Luboš Žigmund de Menores va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Dorenbos de Menores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

O'Sullivan Ronnies

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Menores. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Krystian Niemczak la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del OSullivan es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 6.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Daniel Piccini va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 41, i va fer pujar el 0 - 2 per a OSullivan.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Ramon Grimau va augmentar l'avantatge de OSullivan a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 冯 (Feng) 如康 (Rukang) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Piccini, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Krystian Niemczak després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 冯 (Feng) 如康 (Rukang) va poder desviar-lo a córner.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): Natanael Argañaraz quasi marca en una jugada assajada de córner que Yechezkel Gerbi havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jean-Luc Doumbia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Piccini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.