Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GreenLight (995251) - motroco (995579) » 659777321: T63/J6/VI

Liga 659777321 Información oficial sobre el partido 659777321 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.877 (15195)

CKCD FC Alineación oficial del equipo 'CKCD FC' en el partido 1 - 5 motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido
0 - 1 Henry Damaso (23')
Adolfo Fetecua (29') 1 - 1
1 - 2 Richard Rochford (64')
1 - 3 Gerd Samen (76')
1 - 4 Miika Uusipaikka (82')
1 - 5 Bo-Arne Stålbrant (83')
CKCD FC Alineación oficial del equipo 'CKCD FC' en el partido 1 - 5 motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CKCD FC Alineación oficial del equipo 'CKCD FC' en el partido 1 - 3 motroco Alineación oficial del equipo 'motroco' en el partido
Tiene un resultado normal 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,6 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CKCD FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Passat el minut 29 de joc, Adolfo Fetecua facilitava les coses al CKCD amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfredo Rosendo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Silvio Moncayo, als 36 minuts, va fallar per ben poc.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Alessandro De Bianchi hauria d'haver estat gol al minut 68 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Alfredo Rosendo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Alessandro De Bianchi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 90 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 201 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Carsten Schöllkrippen no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfredo Rosendo de CKCD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adolfo Fetecua de CKCD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 67, Ekhi Galdui de CKCD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

motroco

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Henry Damaso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 173 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Richard Rochford que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Gerd Samen des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 140 Minuto 82 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de motroco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Miika Uusipaikka va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 4!
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Bo-Arne Stålbrant de motroco l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Gerd Samen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Bo-Arne Stålbrant va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ciro Conca va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del motroco van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Gerd Samen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.