Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BvB ZARAGON 2 (1421896) - Elig city (1369548) » 659774711: T63/J11/VI

Liga 659774711 Información oficial sobre el partido 659774711 en Hattrick

15.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 11 / VI.830 (15148)

Espartanos!! Alineación oficial del equipo 'Espartanos!!' en el partido 0 - 4 BoyScoutsFC Alineación oficial del equipo 'BoyScoutsFC' en el partido
0 - 1 Daniel Corduş (27')
0 - 2 Baltasar Ardisana (29')
0 - 3 Baltasar Ardisana (32')
0 - 4 Baltasar Ardisana (67')
Espartanos!! Alineación oficial del equipo 'Espartanos!!' en el partido 0 - 4 BoyScoutsFC Alineación oficial del equipo 'BoyScoutsFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Espartanos!! Alineación oficial del equipo 'Espartanos!!' en el partido 1 - 2 BoyScoutsFC Alineación oficial del equipo 'BoyScoutsFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espartanos!!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Christobal Dolecki estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Julian Nagele, als 4 minuts, va fallar per ben poc.
  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 15 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Qacha Noyon, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 202 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Mario Pontis va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 35 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Espartanos!! van sortir al contraatac al minut 48, però Radovan Kudláček va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Espartanos!! va anar a parar a la dreta de l'atac on en Julian Nagele, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Christobal Dolecki de Espartanos!! amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BoyScoutsFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Daniel Corduş de BoyScoutsFC va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Baltasar Ardisana de BoyScoutsFC l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 29 de partit.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Baltasar Ardisana va augmentar l'avantatge de BoyScoutsFC a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Baltasar Ardisana va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 0 - 4 per a BoyScoutsFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Orlín Dat, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 14 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Stanislav Šimanský quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Röbi Sarasin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Miloš Černošek va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del BoyScoutsFC van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Baltasar Ardisana, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Baltasar Ardisana. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.