Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Syntropis (1413926) - Ibiza F.C (1460113) » 659771320: T63/J3/VI

Liga 659771320 Información oficial sobre el partido 659771320 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.770 (15088)

Syntropis Alineación oficial del equipo 'Syntropis' en el partido 1 - 3 Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido
Damiano Paragliola (22') 1 - 0
1 - 1 Luis Javier Pinedo Salazar (33')
1 - 2 Luis Javier Pinedo Salazar (35')
1 - 3 Luis Javier Pinedo Salazar (50')
Syntropis Alineación oficial del equipo 'Syntropis' en el partido 1 - 3 Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Syntropis Alineación oficial del equipo 'Syntropis' en el partido 2 - 0 Ibiza F.C Alineación oficial del equipo 'Ibiza F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Syntropis

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Damiano Paragliola ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Syntropis es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Gusztáv Orsós va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Syntropis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Werner Zappe. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Damiano Paragliola! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 213 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Netzer Goodes de Syntropis va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 49, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Syntropis va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Gusztáv Orsós va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Marino Matteoni va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Luis Alberto Raichgut no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Damiano Paragliola de Syntropis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Ibiza F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Ibiza va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 33, quan Luis Javier Pinedo Salazar, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.
  • 186 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Ibiza amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Luis Javier Pinedo Salazar, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 2 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): Luis Javier Pinedo Salazar va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Ibiza, al minut 50. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 48 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Wilfredo Ferreira va superar els defenses rivals per velocitat al minut 48 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Luis Javier Pinedo Salazar es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 82, però el porter va aturar el seu xut.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Luis Javier Pinedo Salazar, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ibiza va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ibiza, l'equip va recuperar la pilota al minut 88 i va contraatacar. En Luis Javier Pinedo Salazar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Deepesh Patil de Ibiza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.