Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CF Mollet (120477) - Chuleton C.F. (1335068) » 659764936: T63/J4/VI

Liga 659764936 Información oficial sobre el partido 659764936 en Hattrick

27.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 4 / VI.656 (14974)

C.D. Fontellas Alineación oficial del equipo 'C.D. Fontellas' en el partido 1 - 2 Chuleton C.F. Alineación oficial del equipo 'Chuleton C.F.' en el partido
0 - 1 Juanma Martínez Tejada (2')
Jan Ballada (29') 1 - 1
1 - 2 Rodrigo Bedoya (84')
C.D. Fontellas Alineación oficial del equipo 'C.D. Fontellas' en el partido 1 - 2 Chuleton C.F. Alineación oficial del equipo 'Chuleton C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Fontellas Alineación oficial del equipo 'C.D. Fontellas' en el partido 1 - 2 Chuleton C.F. Alineación oficial del equipo 'Chuleton C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,0 % 53,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Fontellas

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Fontellas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Jan Ballada que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 29 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Carlos Bettiol va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Bettiol va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Fontellas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kiril Momchilov en un 1 contra 1 amb el porter Luke Reid, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Fontellas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jan Ballada va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luke Reid.

Chuleton C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Juanma Martínez Tejada va posar els visitants Chuleton per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rodrigo Bedoya que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Chuleton.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 de partit, Enrique Zuriano va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): César de Carvalho hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Jesús Osorio Acevedo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Jesús Osorio Acevedo de Chuleton, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 37, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 80 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enrique Zuriano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Franciszek Rał de Chuleton es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Negrón de Chuleton amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): César de Carvalho de Chuleton va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.