Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting Flomesta (308892) - Torrejon C.F (487717) » 659763750: T63/J1/VI

Liga 659763750 Información oficial sobre el partido 659763750 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.635 (14953)

Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido 3 - 1 Ese_enigma Alineación oficial del equipo 'Ese_enigma' en el partido
Valeryan Pustovalov (5') 1 - 0
Valeryan Pustovalov (28') 2 - 0
2 - 1 Diego Facundo Boldrini (50')
Aygün Çimen (77') 3 - 1
Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido 3 - 1 Ese_enigma Alineación oficial del equipo 'Ese_enigma' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Flomesta Alineación oficial del equipo 'Sporting Flomesta' en el partido 2 - 0 Ese_enigma Alineación oficial del equipo 'Ese_enigma' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Flomesta

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar Flomesta amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Valeryan Pustovalov va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 134 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Flomesta al minut 28, que va llançar ajustat al pal en Valeryan Pustovalov. 2 - 0 pels locals.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Flomesta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aygün Çimen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 17 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ünal Kudsi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Aygün Çimen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gregorio Tugliani va estar a punt de sentenciar el partit al minut 22, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 207 Minuto 33 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Ünal Kudsi va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Vali Baltag, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Valeryan Pustovalov, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Gregorio Tugliani una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Steyn Isendoorn va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Josef Ruman gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Steyn Isendoorn va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gregorio Tugliani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rutenio Civo de Sopranis.

Ese_enigma

Goles Goles

  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Diego Facundo Boldrini va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Ese_enigma i marcant el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 4 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Thor Lilleberg quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Diego Facundo Boldrini de Ese_enigma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Miguel Arninkhof de Ese_enigma va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.