Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Halcones negros del sur return (315013) - Perros Gordos 2 (1583418) » 659757559: T63/J7/VI

Liga 659757559 Información oficial sobre el partido 659757559 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.524 (14842)

Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido 0 - 2 Perros Gordos Alineación oficial del equipo 'Perros Gordos' en el partido
0 - 1 Adolfo Alcover (27')
0 - 2 Galván Cerceda (69')
Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido 0 - 2 Perros Gordos Alineación oficial del equipo 'Perros Gordos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Halcones negros del sur return Alineación oficial del equipo 'Halcones negros del sur return' en el partido 0 - 2 Perros Gordos Alineación oficial del equipo 'Perros Gordos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Halcones negros del sur return

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alejandro Carbajo de halconegro es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Carbajo de halconegro va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Perros Gordos

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adolfo Alcover es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del halconegro. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Galván Cerceda la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Perros es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 69.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 12 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Fausto Lasa va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Perros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jerzy Ceglarek va desviar el xut final de Xedeón Piñón després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fausto Lasa després de 40 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jerzy Ceglarek va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Söhnke Daubek de Perros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.