Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fossa dei Leoni FC (118351) - Segundo Escuadrón (1602081) » 659757499: T63/J6/VI

Liga 659757499 Información oficial sobre el partido 659757499 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.523 (14841)

Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido 3 - 1 Segundo Escuadrón Alineación oficial del equipo 'Segundo Escuadrón' en el partido
0 - 1 Nemesio Ezcay (13')
Pedro Luis Castellroig (37') 1 - 1
Pedro Luis Castellroig (46') 2 - 1
Àngel Maria Bas (49') 3 - 1
Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido 3 - 1 Segundo Escuadrón Alineación oficial del equipo 'Segundo Escuadrón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fossa dei Leoni FC Alineación oficial del equipo 'Fossa dei Leoni FC' en el partido 0 - 1 Segundo Escuadrón Alineación oficial del equipo 'Segundo Escuadrón' en el partido
Tiene bastante suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,5 % 0,3 % 92,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fossa dei Leoni FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 37 (Gol por el centro): Passat el minut 37 de joc, Pedro Luis Castellroig facilitava les coses al Fossa amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 46 (Gol por el centro): Pedro Luis Castellroig va donar a Fossa un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Fossa va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Àngel Maria Bas progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Fossa va anar a parar a la dreta de l'atac on en Joan Xavier Petit, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 231 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Al minut 91, Ioritz Andonegi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però José Ángel Dorregaray va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Segundo Escuadrón

Goles Goles

  • 106 Minuto 13 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 13 i semblava que Escuadrón desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Nemesio Ezcay va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 21 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Nemesio Ezcay de Escuadrón va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Gracián Eive de Escuadrón va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): En Gracián Eive va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 40. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Frantzisko Juanena quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Carlos Redondo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 42, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Dalmacio San Sebastián va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 261 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Escuadrón va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rubén Díaz de Casriego es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 253 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 57 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Paco Ipiña amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Frantzisko Juanena va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Dalmacio San Sebastián.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Basili Mollfoyeda de Escuadrón amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.