Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

HaM (314875) - Spartak Geliaykos (989319) » 659757246: T63/J13/VI

Liga 659757246 Información oficial sobre el partido 659757246 en Hattrick

29.08.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 13 / VI.518 (14836)

HaM Alineación oficial del equipo 'HaM' en el partido 0 - 3 Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido
0 - 1 Pablo Fernán González (9')
0 - 2 Dražen Špoljarević (15')
0 - 3 Benedicto Collar (86')
HaM Alineación oficial del equipo 'HaM' en el partido 0 - 3 Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
HaM Alineación oficial del equipo 'HaM' en el partido 0 - 7 Spartak Geliaykos Alineación oficial del equipo 'Spartak Geliaykos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HaM

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Joan Ignasi Gràcia va superar els defenses rivals per velocitat al minut 68 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Spartak Geliaykos

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Pablo Fernán González va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 9 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dražen Špoljarević va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benedicto Collar, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Dražen Špoljarević va estar a punt de posar per davant a Geliaykos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Delfín Ramoíño va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Delfín Ramoíño va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ángel Manrique Coto, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Després de 67 minuts, Ángel Manrique Coto va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Delfín Ramoíño va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Pablo Fernán González va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 235 Minuto 82 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Alfonso Román Tárraga de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sebastián Coba, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sebastián Coba va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.