Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D Chewere (1584190) - EAST BENGAL 2 (1368742) » 659753866: T63/J6/VI

Liga 659753866 Información oficial sobre el partido 659753866 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.458 (14776)

C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 1 - 2 Internazionale de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Internazionale de Barcelona' en el partido
0 - 1 Artús Arús (24')
0 - 2 Artús Arús (25')
1 - 2 Cornelio Grau (78')
C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 1 - 2 Internazionale de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Internazionale de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido 0 - 1 Internazionale de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Internazionale de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D Chewere

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Carlos Biarnés va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Chewere que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 34, un contraatac del Chewere no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en George Hauenstein perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 218 Minuto 50 (Ocasión evento especial córner peinado): George Hauenstein quasi marca en una jugada assajada de córner que Arno van Beek havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Chewere va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ramon Segrelles, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Davide Ferrari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arno van Beek de Chewere va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Internazionale de Barcelona

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 24 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Internazionale. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Artús Arús xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 183 Minuto 25 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 25, Internazionale va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Artús Arús.
  • 125 Minuto 78 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Cornelio Grau va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Ruediger Sudrow va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Artis Ilzēns de Internazionale va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.