Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

QUETEÑETE F.C (798006) - C.D Chewere (1584190) » 659753860: T63/J7/VI

Liga 659753860 Información oficial sobre el partido 659753860 en Hattrick

18.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 7 / VI.458 (14776)

QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 3 - 2 C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido
0 - 1 Carlos Biarnés (19')
Taciano Galvão (20') 1 - 1
Ausiàs Llena (47') 2 - 1
Corin Tudor (67') 2 - 2
Lourenzo Martín (76') 3 - 2
QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 3 - 2 C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
QUETEÑETE F.C Alineación oficial del equipo 'QUETEÑETE F.C' en el partido 3 - 0 C.D Chewere Alineación oficial del equipo 'C.D Chewere' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QUETEÑETE F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Taciano Galvão va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Quetedoy empatava el partit, 1 a 1, al minut 20.
  • 123 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quetedoy s'avançava al marcador al minut 47, després d'un rebot que va caçar en Ausiàs Llena per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 125 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Corin Tudor va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 2 - 2.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lourenzo Martín, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Quetedoy se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Quetedoy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Taciano Galvão ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Amb 23 minuts disputats, Augustin Garčev gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Guayasent Alfaro va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Taciano Galvão va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Quetedoy se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Quetedoy ho intentava per la dreta per mitjà de Augustin Garčev, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

C.D Chewere

Goles Goles

  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Arno van Beek va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Carlos Biarnés la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 3 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Eero Falenius, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chewere va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Eero Falenius, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Ramon Segrelles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.