Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kadizfornia oe (49077) - Altètic Club Catalunya (1434410) » 659752515: T63/J6/VI

Liga 659752515 Información oficial sobre el partido 659752515 en Hattrick

11.07.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 6 / VI.434 (14752)

Udalmeria Alineación oficial del equipo 'Udalmeria' en el partido 1 - 4 Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido
Francisco Alsina (30') 1 - 0
1 - 1 Breogán Ruso (74')
1 - 2 Juho Nystén (78')
1 - 3 Acaimo Ereño (85')
1 - 4 Raymond Koum (87')
Udalmeria Alineación oficial del equipo 'Udalmeria' en el partido 1 - 4 Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Udalmeria Alineación oficial del equipo 'Udalmeria' en el partido 0 - 4 Altètic Club Catalunya Alineación oficial del equipo 'Altètic Club Catalunya' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Udalmeria

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Francisco Alsina va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Udalmeria i marcant el 1 - 0.
  • 109 Minuto 74 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Byron Vera va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Breogán Ruso va aprofitar el regal, anotant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 28 (Ocasión de contra de falta): El Udalmeria va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Roberto Miranda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hermenegildo Motoa de Udalmeria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Alfredo Revuelta de Udalmeria es va guanyar la targeta groga merescudament.

Altètic Club Catalunya

Goles Goles

  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Catalunya prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Juho Nystén.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Acaimo Ereño de Catalunya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 138 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Danny Coyle estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Raymond Koum va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Catalunya al minut 7, però el xut de Nick Marko-Thaler va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Juho Nystén va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Pedro Arenas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Raymond Koum no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Catalunya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ivan Zelić, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 262 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Acaimo Ereño va fer una jugada per la banda esquerra, però Pedro Arenas va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 73, en un 1 contra 1 amb el porter, però Pedro Arenas va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Acaimo Ereño des de l'esquerra.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Acaimo Ereño es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.