Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Maldon United (794242) - C.D Correosos (1432424) » 659749748: T63/J1/VI

Liga 659749748 Información oficial sobre el partido 659749748 en Hattrick

06.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 1 / VI.385 (14703)

Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido 0 - 1 C.D Correosos Alineación oficial del equipo 'C.D Correosos' en el partido
0 - 1 Agilbert Amstel (85')
Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido 0 - 1 C.D Correosos Alineación oficial del equipo 'C.D Correosos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido 2 - 0 C.D Correosos Alineación oficial del equipo 'C.D Correosos' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maldon United

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): MALDON va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Tyler Cooper-Ruetten va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Olexiy Pokladok.
  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14, Tyler Cooper-Ruetten arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tibor Chyba de MALDON va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lachlan Ashley de MALDON amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ioram Mikeladze.

C.D Correosos

Goles Goles

  • 143 Minuto 85 (Gol de contra por la derecha): Agilbert Amstel va marcar al minut 85 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Correosos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Miquel Guisset va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 225 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Geraerd Becquaert es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Correosos, l'equip va recuperar la pilota al minut 51 i va contraatacar. En Agilbert Amstel va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Agilbert Amstel va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Delfí Llobell, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Agilbert Amstel de Correosos es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.