Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Puente (777053) - c.d. atletico baleares (485639) » 659748917: T63/J3/VI

Liga 659748917 Información oficial sobre el partido 659748917 en Hattrick

20.06.2020 14:00:00
Liga: Temporada 63 / Jornada 3 / VI.370 (14688)

Puente Alineación oficial del equipo 'Puente' en el partido 3 - 0 Mamporreros F.C. Alineación oficial del equipo 'Mamporreros F.C.' en el partido
Fidail Dadashov (9') 1 - 0
Adrian Stenbäck (16') 2 - 0
Geroni Puigibet (79') 3 - 0
Puente Alineación oficial del equipo 'Puente' en el partido 3 - 0 Mamporreros F.C. Alineación oficial del equipo 'Mamporreros F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Puente Alineación oficial del equipo 'Puente' en el partido 1 - 0 Mamporreros F.C. Alineación oficial del equipo 'Mamporreros F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puente

Goles Goles

  • 120 Minuto 9 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 9, indicava inequívocament que en Fidail Dadashov va saber trobar la xarxa rival. Puente desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Adrian Stenbäck rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Rainer Weikersheim, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 105 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Rainer Weikersheim va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Geroni Puigibet va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Puente posava el marcador 3 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): En Fidail Dadashov es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Mamporreros F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 29 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Felipe Cianca, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Mamporreros van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en José Estébanez Zarzalejos va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mamporreros va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pau Estébanez Cabos, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mamporreros, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Remi Nagayama va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.